Array1 Transformeert Sonarlab's Trading Analyse met AI-Technologie

Sonarlabs
 / 
2023 + 2024
Automatisering
Development
Strategisch advies
Discover more

Klant
Sonarlabs
Wereldwijd
Wereldwijd
Jaar
2023 + 2024
Highlights
01

Ontwikkeling van een AI-gedreven analyseplatform specifiek voor de valutamarkt.

02

Integratie van een Economic Calendar voor realtime tracking van marktgebeurtenissen.

03

Conversie van complexe financiële data naar gebruikersvriendelijke formats met behulp van AI.

Introductie
Sonarlabs

Sonarlab stond voor een uitdaging: hoe bied je traders snelle en efficiënte toegang tot essentiële marktinformatie? Onze oplossing was een systeem dat niet alleen financiële data verzamelde en interpreteerde, maar dit ook koppelde aan belangrijke economische evenementen. Met behulp van AI hebben wij een platform ontwikkeld dat via Discord analyses genereert, wat traders directe en relevante informatie biedt voor hun handelsbeslissingen.

Scope
Scope van project

Sonarlab wilde AI inzetten om hun dienstverlening als SaaS-bedrijf te verbeteren en het proces voor traders gemakkelijker te maken door lastige financiële concepten te vertalen naar begrijpelijke informatie.

"Samenwerken met Array1 was een beslissende stap naar succes. Hun expertise in AI heeft ons handelsplatform naar een hoger niveau getild, waardoor onze traders nu efficiënter en effectiever kunnen werken."
Jens
/
van Sonarlab
Resultaat
Gevolg .....

De implementatie van ons AI-gestuurde analyseplatform heeft geleid tot een significante verbetering in de snelheid en efficiëntie van het analyseren van economische data, wat resulteerde in beter geïnformeerde handelsbeslissingen en een toename in de effectiviteit van de trades.

Sonarlab is van plan de ontwikkeling te blijven uitbesteden aan ons en het platform uit te breiden met nieuwe functionaliteiten voor complete ontzorging.

Benieuwd naar onze andere projecten?
Geen inhoud beschikbaar

Jouw [Digitalisering] vormgeven?

Vul hieronder je gegevens in

Array1 is specialist in software-ontwikkeling. en partner van ondernemers voor de complete digitale transformatie reis. Ons team, gespecialiseerd in zowel innovatie als operational excellence, stelt ons in staat om een volledige partnerschap te bieden aan ondernemers en bedrijven op het gebied van digitalisering. Met onze focus op maatwerk en kwalitatieve oplossingen staan we klaar om jouw digitale ambities waar te maken.

Laat mij terugbellen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.