Array1 Moderniseert Factureringsproces van Faqtoring met Geavanceerde Technologie

Faqtoring
 / 
2023
Innovatie & Automatisering
Veiligheid en Betrouwbaarheid in Financiële Transacties
Klanttevredenheid en Dienstverlening
Discover more

Klant
Faqtoring
Nederland
Nederland
Jaar
2023
Highlights
01

Ontwikkeling van een gebruiksvriendelijk factureringsportaal.

02

Automatisering van het facturatieproces voor snellere uitbetalingen.

03

Implementatie van geavanceerde verificatietechnologie voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Introductie
Faqtoring

Faqtoring stond voor de uitdaging om hun facturatieproces te moderniseren en te automatiseren. Array1 ontwikkelde een portaal dat facturen snel verwerkt en uitbetalingen binnen 24 uur mogelijk maakt. Het portaal omvatte functies zoals het uploaden van facturen, kredietwaardigheidschecks en transparante communicatie naar debiteuren. Cruciaal was de integratie van een gezichtsverificatiesysteem voor extra beveiliging en nauwkeurigheid.

Scope
Scope van project

Faqtoring wilde een efficiëntere en veiligere manier bieden om facturen te beheren en uit te betalen, met een focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor hun klanten.

“De samenwerking met Array1 heeft ons in staat gesteld ons factureringsproces te transformeren. Hun oplossing heeft niet alleen onze dienstverlening verbeterd, maar ook de tevredenheid van onze klanten verhoogd.”
Jimmy
/
van Faqtoring
Resultaat
Gevolg .....

Dit succesvolle project tussen Array1 en Faqtoring laat zien hoe technologische innovatie en strategische samenwerking bedrijfsprocessen kunnen transformeren. Door het factureringsproces van Faqtoring te moderniseren, heeft Array1 niet alleen de operationele efficiëntie van Faqtoring verhoogd, maar ook hun klanttevredenheid verbeterd.

Bij Array1 streven we ernaar om bedrijven zoals Faqtoring te helpen bij het digitaliseren en optimaliseren van hun processen. Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen die zowel technologisch geavanceerd als gebruiksvriendelijk zijn, waarmee we onze klanten ondersteunen in hun groei en succes.

Benieuwd naar onze andere projecten?
Geen inhoud beschikbaar

Jouw [Digitalisering] vormgeven?

Vul hieronder je gegevens in

Array1 is specialist in software-ontwikkeling. en partner van ondernemers voor de complete digitale transformatie reis. Ons team, gespecialiseerd in zowel innovatie als operational excellence, stelt ons in staat om een volledige partnerschap te bieden aan ondernemers en bedrijven op het gebied van digitalisering. Met onze focus op maatwerk en kwalitatieve oplossingen staan we klaar om jouw digitale ambities waar te maken.

Laat mij terugbellen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.